SAADET PARTİSİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

SAADET PARTİSİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Halkın Sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel, Teşkilat Başkanı Ramazan Sayaslan, Merkez İlçe Başkanı Fatih Karataş ve İl Tanıtma Başkanı Hüseyin Ölger Karamanlı esnafların sorunlarını dinledi.
 
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatınındana yapılan açıklamada; Esnafın işlerinin kötü olduğu gezilen ziyarette görüldüğünü belirterek biran evvel erken seçime gidilmesi gerektiğini aksi takdirde ne esnaf nede köylü bu sıkıntıya dayanamayacağını söyledi.
 
Türkiye gündeminde ekonomik sıkıntının yer alması gerekirken suni gündemlerle halkın oyalandığını belirten Saadet Partisi il Başkanı Halit Özel, yaklaşık 2,5 yıldır ergenekon ve darbe tartışmalarıyla halkın sıkıntılarının unutulmaya çalıştırıldığını belirterek, 8 yıldır AKP Hükümetinin hiçbir iş yapmadığının artık tescillendiğini belirtti.
 
Karaman Tarım şehiriyken şimdi köylünün bitme noktasına geldiğini söyleyen Halit Özel, önce köylü borçlandırılıyor daha sonra hükümete oy verilmesi gerektiğini ima edilerek köylüyü zorlayarak oy alınmaya çalışıldığını iddia etti.  Çiftçilerin elektrik borçları nedeniyle elektriğinin kesildiğini, bu nedenle sulama yapamadığını anlatan Halit Özel, hükümetin biran evvel bu yanlış uygulamaya el atması gerektiğini söyledi.
 
Karaman’da Faaliyet gösteren Dolmuşcuları ziyaret eden Saadet Partisi Dolmuş şoförlerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra Türül Lokantaya giderek lokanta sahibi Muzzafer Çelik’den işleri hakkında bilgi aldı. Yeni Sanayii Esnaflarından Harun Er’in Er Ticareti’de ziyaret eden Saadet Partililer Sanayii esnafının da sorunlarını dinlediler.