SAADET PARTİSİNDEN BELEDİYEYİ ZİYARET

SAADET PARTİSİNDEN BELEDİYEYİ ZİYARET
Saadet Partisi İl Başkanı Halit Özel, İl Müfettişi Şaban Şahin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman Belediyesini ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Uğurlu şehrimiz hakkında projelerden bahsederek: “Öncelikle geldiğiniz, ilgi ve alaka gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Biz Karaman’ı güzel ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Çok önemli projeler hazırladık. Öncelikle çevre yollarının ıslah edilmesi ve Çukur bahçe Katlı Otopark projesi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bildiğiniz gibi bir başka büyük projemizde Karamanın girişine modern bir şehir görünümü katacak olan ve ayrıca Başbakanımızın da destek verdiği Karamanoğlu Köprülü Kavşak projesidir. Bu projenin de her şeyi hazır durumda. İnşallah bu seneden itibaren şehrimizde değişim başlayacak.” dedi.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Halit Özel’in Mut yolundan Karaman’a giriş hakkında bir tavsiyede bulunması üzerine cevap veren Başkan Uğurlu: “Bizim en önemli projelerimiz arasında tam sizin bahsettiğiniz bu konuda var. Mut yolundan şu andaki girişi iptal edeceğiz. Yani trafik deşarjı o yol üzerinden yapılmayacak. Gerçekleştireceğimiz köprülü kavşak ve çevre yolu düzenlemesi ile farklı bir şehir girişi oluşturacağız.” dedi.
 
Ardından Karamanı çevreleyecek yolları ve kavşakları harita üzerinde Saadet Partililere anlatan Uğurlu, Karamanın içerisinden geçen çevre yolarında hiç istimlâk edilecek bir durum olmadığını ve bunun işlerini kolaylaştırdığını belirtti.
 
Saadet Partisi İl Yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu’ya görevlerinde başarılar dileyerek belediyeden ayrıldı.