SAADET PARTİSİNDEN BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

SAADET PARTİSİNDEN BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel ve İl Tanıtma Başkanı Hüseyin Ölger Belediye Başkanın yeni yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçen Hafta Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Hacı Mehmet Öztaş ve Mustafa Alanyalı’yı Belediye başkan yardımcıları olacağını duyurmuştu. Bu Pazartesi her iki başkan yardımcı da yeni görevlerinde iş başı yaptılar.

Karaman Belediye’sine sabahtan beri misafir ordusu akın etti. Hayırlı olsun diyenler, gelemeyip çiçek gönderenlerin ardı arkası kesilmedi.

Bu konu münasebetiyle Saadet Partisi’de ziyarette bulundu. İl Başkanı Halit Özel ve İl Tanıtma Başkanı Hüseyin Ölger, ilk olarak Hacı Mehmet Öztaş’ı ziyaret ettiler.

İl Başkanı Halit Özel Ziyaretinde şunları belirtti, “ Bize göre Belediyemiz yaklaşık 6 aydır başkan yardımcısı eksikliği yaşıyordu. Başkanımız Kamil Uğurlu çok isabetli bir karar alarak muhterem ağabeyimiz Hacı Mehmet Öztaş gibi dürüst ve değerli bir insanı göreve getirdi. Şahsen çok sevindik. İnşallah sayın Hacı Mehmet Öztaş ve Mustafa Alanya’nın çok güzel işler çıkaracağına inanıyorum” dedi.