Ritmik Cimnastik Grup Milli Takımı Mersinde

Ritmik Cimnastik Grup Milli Takımı Mersinde
Ritmik Cimnastik Gençler ve Büyükler Grup Milli Takımları, 2018 Avrupa Şampiyonalarına Mersin’de hazırlanıyor.

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan ve 20 Ocak-3 Şubat 2018 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen ’Ritmik Cimnastik Gençler ve Büyükler Grup Milli Takımları’ hazırlık kampına, kamp müdürü Ayla Çifçi, Ritmik Cimnastik Milli Takımlar Genel Koordinatörü Ülker Bağışlayan, 3 antrenör ve 14 sporcu katıldı. Sporcular, 2020 yılına kadar olan süreçte bu yıl İtalya’da yapılacak olan Büyükler Ritmik Cimnastik Dünya Kupasında, Ritmik Cimnastik Genç Milli Takımı sporcuları ise Uluslararası Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) turnuvası hazırlıklarını, günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi aynı zamanda Ritmik Cimnastik Milli Takımı Kamp Müdürü Ayla Çifçi, Mersin kampının milli takıma olumlu yansıyacağını belirterek, “Mersin Olimpik Cimnastik Salonunda milli takımımız çok iyi bir çalışma ortamında hazırlıklarını sürdürüyorlar. Ritmik Cimnastik Genç ve Büyükler Milli Takımız Mersin kampının ardından Avrupa şampiyonalarında iyi dereceler elde ederek 2020 Yılında yapılacak olan olimpiyatlara katılmayı hedefliyor. Milli takım kampının her yönden başarılı geçmesi için her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Müdür Şaban Güneş ise "14 Ocak-3 Şubat 2018 tarihlerinde ilimizde ağırlayacağımız Ritmik Cimnastik Genç-Büyük Grup Milli Takımlarımıza, hazırlıklarını sürdürdükleri Avrupa şampiyonalarında bayrağımızı dalgalandıracaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.