Rektör Namık Ak, Öğrencilerin Heyecanını Paylaştı

Rektör Namık Ak, Öğrencilerin Heyecanını Paylaştı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü ile Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi özel yetenek sınavı gerçekleştirildi. Özel yetenek sınavını yerinde ziyaret eden KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, öğrencilerin heyecanını paylaştı

KMÜ Rektör Yardımcısı ve Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertekin ile Rektör Danışmanı ve Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz'ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette Rektör Namık Ak, sınav alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Sınav komisyonunda görevli personelden bilgi alan ve öğrencilerin çalışmalarını izleyen Rektör Namık Ak, bir süre sınavı takip ettikten sonra öğrencilere başarılar dileyerek sınav alanından ayrıldı.

Öğleden önce ve öğleden sonra yapılan İki farklı oturumda yeteneklerini sergileyen adaylar Yetenek Sınavı Jürisi tarafından değerlendirilecekler. Sınavlar sonunda başarılı olan 25 aday Resim Bölümüne, 40 aday ise Geleneksel Türk Sanatları Bölümüne kabul edilecek.