Recep Şeker’in, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Mesajı

Recep Şeker’in,  2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Mesajı
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı.

ŞEKER, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
 “Yeni bir eğitim-öğretim yılının daha başlayacak olmasının heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. 
Yeni eğitim-öğretim yılının saygıdeğer öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  
Ülkemizin kalkınması, ilerlemesi ve müreffeh seviyeye ulaşma yolundaki en önemli basamaklardan birisi de nitelikli bir eğitim seviyesidir. 
Bilgiyi üreten, paylaşan, araştırmaya ve sorgulamaya açık, insanlara ve farklı düşüncelere saygılı, hoşgörülü ve ahlaklı nesillerin yetiştirilmesi ülkemizin geleceği için çok büyük önem arz etmektedir. Geçmişini çok iyi öğrenen ve geleceği için büyük hayalleri olan bilgili ve donanımlı nesiller yetiştirmek güçlü ve büyük Türkiye’nin teminatıdır. 
Bu nedenle eğitim ülkemizin en önemli ve öncelikli meselelerindendir. Bunun bilincinde olan AK Parti iktidarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak ve fırsat eşitliği içinde en iyi şekilde yetiştirilmesi hususunda büyük bir çaba içerisindedir.  
Bütçeden en büyük payı eğitime ayırmak suretiyle eğitim sistemimizi çağın gerektirdiği bir yapıya kavuşturmak için tarihi adımlar atılmış, okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirilmesi için eğitim alanındaki ihtiyaçlarımızı karşılayacak tarihi reformlar hayata geçirilmiştir. 
Yine eğitim alanında gerekli altyapı hizmetlerinin ve fiziki imkânların artırılması için gerekli çalışmalar devam etmekte olup, yeni ve aydınlık Türkiye yolunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlama kararlılığı ile çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. 
Bu duygu ve düşünceler ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başarılı ve verimli bir yıl olması temennisi ile sevgili öğrencilerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah’tan (C.C) niyaz ediyorum. “ dedi.