Recep Şeker’den İl Müdürü Kuntoğlu’na Ziyaret

Recep Şeker’den İl Müdürü Kuntoğlu’na Ziyaret
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve beraberindeki bir heyet Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni yerinde hizmet vermesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yeni hizmet binasına ilişkin Milletvekili Recep Şeker’e bilgiler verdi. Kuntoğlu, “İlimiz eğitim öğretim faaliyetlerini daha iyi şartlarda yürütmek için Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir binaya kavuştu. Toplantı salonları, yemekhanesi, arşivleme sistemi ve birim odalarıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha iyi imkânlarla çalışmalarını yürütmektedir” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ise eğitime yapılan yatırımlara dikkat çekti. Milletvekili Şeker, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un açıkladığı 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde atılan adımlarla daha güçlü bir Türkiye için kademeli uygulamalar ve  birtakım yeniliklere geçileceğini ifade etti.  
Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından ilimiz eğitim öğretim faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında yapılan bilgilendirme sonrasında, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker’in faaliyete geçen yeni hizmet binasında yaptığı incelemelerin ardından son buldu.