Recep Şeker, Fatura kesecek birini arıyor.

Recep Şeker, Fatura kesecek birini arıyor.
Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti’nin Karaman’da kaybetmesinin faturasını birilerine kesmeye çalışıyor.
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin’i Karamana getiren ve aday olması için elinden geleni yapan Milletvekili Recep Şeker, mağlubiyetin faturasını kesmek için biri veya birilerini arıyor.
 
Halkın büyük tepkisini çeken Mahmut Sami Şahin’i tanıtırken, “ Karaman’da ilk 5 ailenin içerisinde yer alan çok değerli insan Mahmut Sami Şahin” diyerek kamuoyuna tanıtan Recep Şeker, dün akşam kişisel Facebook sayfasından bir paylaşımda bulundu.
 
Seçim mağlubiyetinin bir faturasının olacağını ve bu faturanın mutlaka kesileceğini belirten Recep Şeker paylaşımında şunları söyledi; “ Seçim süresince herkes kendi imtihanını verdi. Bütün suç bardağı taşıran son damlada mıydı? Bardağı dolduran diğer damlalar suçsuz muydu. Genel Merkezimiz nezdinde masaya yatırılıp herkes faturasının bedelini ödeyecektir, ama asıl hesap verme vicdanımızda ve Allah katında olacaktır.
 
Rabbimin nasibi, hemşerilerimizin takdiriyle seçilen tüm Belediye Başkanlarını, Belediye Meclis Üyelerini, İl Genel Meclis Üyelerini ve Muhtarlarımızı kutlarım.
Hep birlikte Karaman için 2023 yılına kadar çalışacağız.
Rabbim seçimleri, İlimize, Ülkemize ve Gönül Coğrafyamıza hayırlı kılsın."