Ramazan Erkabaktepe’den haber sitemize ziyaret

Ramazan Erkabaktepe’den haber sitemize ziyaret
Eski Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Erkabaktepe haber sitemizi ziyaret etti.
Yıllarca MHP’nin Karaman teşkilatlarında görev yapan Eski Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Erkabaktepe’nin Milletvekili Aday adaylığı dün gündeme bomba gibi düşmüştü.
 
Aday adaylığını açıkladıktan sonra Kanal70.com’u ziyaret eden Ramazan Erkabaktepe Gazeteci Hüseyin Ölger’in 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlayıp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Karaman Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yapan Ramazan Erkabaktepe; “ Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Aday adayı olduğumuzu aziz halkımıza duyurduk bundan sonra ki süreçte teşkilatımızın her bir ferdiyle birlikte olup seçime güçlü adımlarla ilerlemektir.” Dedi.
 
BEKLENMEDİK BİR İLGİ GÖRDÜM
 
Ada adaylığının bu kadar ilgi göreceğini hiç tahmin etmediğini belirten Ramazan Erkabaktepe; “ Aday adaylığımızı duyurduğumuz andan itibaren beklemediğim bir destekle karşılaştım. Tanıdığım ve tanımadığım o kadar kişi desteklerini ilettiler ki yüzlerce kişi aradı dersem abartmış olmam. Emin olun böyle bir desteği böyle bir ilgi alakayı beklemiyordum.” Dedi.
 
BELEDİYE SEÇİMİNİ NASIL KAZANDIYSAK, VEKİLLİĞİ DE KAZANACAĞIZ.
 
Önümüzde ki seçimlerde Karaman’ın yıllar sonra Milletvekili çıkarabileceğinin altını çizen Ramazan Erkabaktepe şunları söyledi; “ Yıllarca siyasetin içerisinde yer aldım ve Allah’a şükürler olsun ki ömrünü Ülküsü uğruna feda eden dostlarımla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde yaşadım ve bu teşkilatta büyüdüm. Partime ve Şehrime hizmet etmek için artık vaktin geldiğine inanıyorum ve bundan dolayı Milletvekili aday adayı oldum. Şunun altını çizmek isterim ki Milliyetçi Hareket Partisi yıllar sonra nasıl ki Belediye seçimini kazandı, bu seçimde de en az 1 Milletvekili çıkararak TBMM’ye temsilci gönderecektir. Önce Allah’ın yardımı sonra teşkilatımın desteği ve en nihayetinde aziz Karaman halkı ile bunu başaracağımıza inanıyorum.” Dedi.
 
SEÇİM SÜRECİNİ PROFESYONEL EKİPLE YÖNETECEĞİZ.
 
Aday adaylığı sürecinde teşkilat üyelerinin her biriyle tek tek görüşeceklerini belirten Ramazan Erkabaktepe, Adaylığın netleşmesi sonrasında da Profesyonel bir ekiple Karargahı yöneteceklerini söyledi.
 
Ramazan Erkabaktepe Gazeteci Hüseyin Ölger’e yaptığı açıklamasında; “ Biliyorsunuz ki öncelikle Aday adaylığı süreci yaşanacak. Genel Merkezimizin ehil kadrosu gerekli araştırma ve istişareleri yaptıktan sonra Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirine sunacaklar, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli uygun gördüğü takdirde adaylığımız netleşecek. İşte ondan sonra esas çalışma başlayacak. Biz seçim gününe kadar gece gündüz çalışacak güçlü bir kadro hazırlıyoruz. Ve bu kadro da işini bilen Halkla İlişkiler ve tanıtım uzmanı arkadaşlarımız olacak. Karaman’ı ve Davamızı bilen profesyonel bir kadrodan bahsediyorum. Seçim sürecinde herkes bizim tarihi çalışmalarımızı konuşacak, biz bunların hepsini planladık sadece Sayın Liderimizin “ Görev sizindir, Başlayın” emrini bekliyoruz.” Dedi.
 
SEVİLEN BİRİSİNİZ.
 
MHP Karaman Milletvekili aday adayı olan Ramazan Erkabaktepe’nin toplum içerisinde sevilen biri olduğunu söyleyen Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Karaman’da 22 yıldır Gazetecilik yapan biri olarak şunları söylemek isterim ki gerçekten toplum tarafından sevilen birisiniz. Gerek sağcı gerek solcu olsun her kesim tarafından dürüstlüğünüz ve saygılı karakteriniz ile anılıyorsunuz. Ziya Paşanın dediği gibi ; 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' Sizin yaptığınız işlere baktığımız da orta da gözle görünen bir başarı var. Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı yaptığınız dönemde de bir Partinin İl Başkanı gibi saygı gördünüz ve dikkate alındınız. Mesleğiniz de de aynı şekilde Karaman’ın en başarılı esnaflarından birisiniz. Bundan dolayı sizin başarılı bir Milletvekili olacağınızı düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. Sizin için Karaman için hayırlısı neyse o olur inşallah.” Dedi.
 
GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI.
 
Milletvekili Aday adayı Ramazan Ekabaktepe en son olarak Hüseyin Ölger’in gazeteciler gününü kutlayarak şunları söyledi; “ Öncelikle sizin gününüzü kutluyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi orta da 22 yıllık bir emek var. Sizi yakından takip eden biri olarak takdir ediyorum. 15 Temmuz gecesi Devletimizin yanında olarak ve canlı yayın yapıp halkı sokağa davet ederek büyük takdir topladınız. Belediye Seçimlerinde Başkanımız Savaş Kalaycı’ya en büyük desteği veren yine sizdiniz. Bugün Karaman’ın bütün köylerini tek tek gezerek İnternet ortamında Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtıyorsunuz bu Karaman Milliyetçiliği yayıncılığınızdan dolayı da tebrik ediyorum. Zor bir Mesleğiniz var bundan dolayı Allah yardımcınız olsun ve bu vesile ile 10 Ocak Gazeteciler gününüzü kutlar daha nice başarılı yıllar dilerim.” Dedi.