Ramazan Erkabaktepe MHP Karaman Milletvekili Aday adayı oldu

Ramazan Erkabaktepe MHP Karaman Milletvekili Aday adayı oldu
Ülkü Ocaklarının Sevilen Eski Başkanı Ramazan Erkabaktepe, MHP'den Milletvekili aday adayı oldu.
Ülkü Ocaklarının sevilen eski başkanı Ramazan Erkabaktepe'nin MHP Karaman Milletvekili aday adayı olduğunu duyurması gündeme bomba gibi düştü. 
Son günlerde yaşanan olayların ardından Ramazan Erkabaktepe'nin aday adaylığı MHP'ye nefes aldırırken, teşkilatları da heyecanlandırdı.
 
Karaman’ın tanınmış esnaflarından Ramazan Erkabaktepe, bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu yayımladığı bir basın bildirisi ile kamuoyuna duyurdu.
Önceki dönemlerde Ülkü Ocakları başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Ramazan Erkabaktepe, ömrünü adadığı davaya, yaşadığı şehre ve büyük Türk milletine daha iyi hizmet edebilmek için bu ulvi göreve talip olduğunu belirtti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Aday Adayı Ramazan Erkabaktepe yaptığı açıklamada; “Mensubu olmaktan büyük onur ve şeref duyduğum davamın hemen her kademesinde 30 yıldır aktif görevler aldım. Teslim aldığım tüm görevleri adanmış bir ruh, çelikten bir irade ve ülkücü duruş sergileyerek yerine getirmenin ve bizden sonraki arkadaşlarımıza tertemiz ve lekesiz bir şekilde teslim etmenin huzuruyla ve bundan aldığım cesaretle milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.
 
İnsanları hayatları boyunca yönlendiren, onlara rehberlik edip yol gösteren bazı unsurlar vardır. Hayatım boyunca bana yol gösteren, yolumu aydınlatan, yönümü belirleyen en önemli kılavuz ülkücü hareket, bu kutlu yoldaki yoldaşım da üç hilal olmuştur. Ortaokul yıllarından itibaren sürdürdüğüm vatana ve millete hizmet odaklı siyasi mücadelemi daha büyük ölçekli olarak Ankara’da, yüce Türk milletinin yüce meclisinde sürdürebilmek ve Cumhur İttifakımızın ortaya koyduğu “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna katkı sağlayabilmek için milletvekili aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum. En büyük güvencem ve en sağlam umut kaynağım kadirşinas ve vefakâr milletimizin Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ile onun vatansever kadrolarına duyduğu güven ve itimattır. Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin ve muzaffer kılsın.
 
Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar birlikte görev yaptığım, omuz omuza mücadele ettiğim tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımızın her kademesinde hali hazırda görevler alan kıymetli Gönültaşlarıma, vatansever ve milliyetperver kadrolara her daim destek veren Karamanlı hemşerilerime en kalbi selam ve sevgilerimi iletiyorum. Hakkın, hakikatin, doğrunun ve mazlumun gür sesi olan değerli basın mensubu arkadaşlarımı da saygı ile selamlıyor, bu vesile ile şehrimizde görev yapan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.
 
RAMAZAN ERKABAKTEPE KİMDİR?
20 Temmuz 1981 yılında Karamanda doğan Ramazan Erkabaktepe, ilk ve orta öğrenimini Karaman’da, lisans eğitimlerini ise Akşehir ve Eskişehir’de tamamladı. İmam Hatip Ortaokulu sıralarında başladığı teşkilatçılığını Karaman Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP İl Başkan Yardımcısı olarak devam ettirdi. Halen Karaman’da restoran işletmeciliği üzerine esnaflık faaliyetine devam eden Erkabaktepe evli ve bir çocuk babasıdır.