Projeleri kazanan okullara ödülleri verildi.

Projeleri kazanan okullara ödülleri verildi.
Projeleri kazanan okullara ödülleri Özel Babaoğlu İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün başlattığı okullarımızda çevre bilincinin kazandırılması için “Mavi Gök Yeşil Yaprak”, İsrafı önlemek amacıyla “Geleceğe Enerjin Kalsın” ve güvenli trafik bilincinin oluşması için” Trafik Okulu” projelerini kazanan okullara ödülleri Özel Babaoğlu İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle verildi.
 
         Ödül Törenine İl Milli Eğitim Müdürümüz Sebahaddin ALTUN, Şube Müdürü Selmani KARAÇAM ve ödül alan okulların müdürleri katıldı.
 
          İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN ; “Bu güzel projelerde başarılı olduğunuz için hepinizi kutluyorum. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerinde yer alması eğitimin bir parçası ve kaliteli insan yetiştirmenin bir gereğidir. Duyarlılıklarından dolayı ödül alan üç okulumuzu da kutluyor projeye başvuruda bulunan diğer okullarımıza da  teşekkür ediyorum. Ayrıca İl Emniyet Müdürü Lütfü SÖNMEZ ‘e trafik eğitimi konusunda öğrencilerimizin eğitiminde gösterdiği yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum.  Beyaz Bayrak almak kadar onu layıkıyla taşıyabilmek de önemlidir. Okul olarak onu en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyorum. Bu ödülü almamızda emeği geçen okul personeline, idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, okul aile birliğimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
 
       Projeler dahilinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce oluşturan komisyon tarafından belli ölçütler esas alınarak yapılan değerlendirilmeler sonucunda Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu tüm kriterleri yerine getirerek “Mavi Gök Yeşil Yaprak” projesi ödülü aldı. Yunus Emre İlköğretim Okulu “Trafik Okulu Projesi” ödülünü aldı. Hamza Anaç İlköğretim Okulu “Mavi Gök Yeşil Yaprak” ve “ Geleceğe Enerjin Kalsın”  ödüllerini almaya hak kazandı.
 
       Ödül töreni Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin okuduğu şiirlerden sonra sona erdi.