Prof. Dr. İbrahim Öztürk, Karamanʹa Geliyor

Prof. Dr. İbrahim Öztürk, Karamanʹa Geliyor
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Zaman Gazetesi Yazarı Prof. Dr. İbrahim Öztürk Karaman Aktif Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (KASİAD) davetlisi olarak bir konferans için Karaman’a geliyor.

‘Dünya ve Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler Doğrultusunda İşadamlarının Alması Gereken Tedbirler’ konulu konferans 1 Kasım 2013 Cuma günü 20:00 daPirireis Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Programla ilgili bilgi veren  KASİAD Başkanı Ahmet Kılınç, derneklerinin kurulduğu tarihten itibaren Karaman’ın potansiyelini ortaya çıkarma noktasında katkısı olacak etkinliklere imza attığını belirterek yurt içi ve yurt dışı gezilerle de iş adamlarına yeni ufuklar kazandırmayı amaçladığını söyledi.

TUSKON’un yaptığı tüm programlara Karaman’dan katıldıklarını, derneklerinde periyodik olarak iş adamlarına kurslar düzenlediklerini söyleyen Kılınç, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Zaman Gazetesi Yazarı Prof. Dr. İbrahim Öztürk’ü de bu anlamda Karaman’a davet ettiklerini dile getirdi. Kılınç, programın Karamanlı iş adamlarına, esnafa önemli katkıları olacağını aktararak katılımcıların istifade edeceğine inandığını söyledi.