Polinom Eğitim Kurumları farkını gösterdi.

Polinom Eğitim Kurumları farkını gösterdi.
Karaman’da kısa sürede adından sıkça söz ettiren Polinom Eğitim Kurumları birebir TYT formatında yaptığı deneme sınavı ile öğrencilerden tam not aldı. Polinom Eğitim Kurumları kısa sürede eğitime yaptığı katkılar ile Karaman'ı sallamaya devam ediyor.
 
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi bugün adeta ÖSYM sınavı ayarında bir sınava ev sahipliği yaptı. Öğretmen kadrosu ve eğitim sistemiyle kısa sürede Karaman’ın öncü kuruluşu olan Polinom Eğitim Kurumları, TYT sınavı öncesi öğrencilere yaptığı deneme sınavıyla tam not aldı. KMÜ Eğitim Fakültesinde 400 öğrencinin katıldığı deneme sınavı Karaman'da yüksek katılımlı bir deneme sınavı olarak büyük yankı uyandırdı. Sınav soruları kalitesi ve sınav ortamının birebir ÖSYM sınavlarına uygun olması öğrencilerin son virajda girdiği en ciddi deneme sınavı olarak kayıtlara geçti.
 
"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ"
 
Polinom Kurs Yetkilisi Şenol Erkan sınava ilgi gösteren öğrencilere teşekkür ederek, "Biz Karamanlıyız. Karaman'dan Türkiye birincileri çıksın diye elimizi taşın altına koyuyoruz. Bugünde ÖSYM sınavlarını aratmayan bir sınav yaptık. Deneme sınavımız öğrencilerimizin birebir girecekleri sınav formatında, sorularında kalitesiyle öğrencilerimize yarar sağlayacağına inanıyoruz. Üniversitemize de bize sağladığı imkândan dolayı teşekkür ediyorum. Polinom Eğitim Kurumları olarak en büyük ilkemiz disiplinli çalışmadır. Bu noktada Karaman'dan dereceye giren öğrenciler çıkarmak için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Polinom ve sistemlerimiz hakkında bilgi almak için bütün velilerimizi kurumumuza bekliyoruz. Teşekkürler Karaman." dedi
Sınava katılım kurum yöneticilerinin yüzünü güldürdü.
 
POLİNOM EĞİTİM KURUMLARI:
Adres: Fenari Mahallesi 297.Sk 4/2 Dizayno Mobilya Sokağı Merkez Karaman
İrtibat Tel:05443384034