Parkta Öldürülen Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Parkta Öldürülen Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı
Karaman’da, eski erkek arkadaşı tarafından parkta tabancayla vurularak öldürülen 18 yaşındaki genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Sakabaşı Mahallesi 860 Sokak üzerinde bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, D.T. eskiden kız arkadaşı olan Ceyda Aycan’ı (18) konuşmak için parka çağırdı. Ceyda Aycan da kız arkadaşı S.K.’yi yanına alarak parka gitti. Parkta buluşan D.T. ile Ceyda Aycan, bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine D.T., belinden çıkardığı tabanca ile Ceyda Aycan’a üç el ateş etti. Kurşunlardan birisinin sırtına isabet ettiği Ceyda Aycan, kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. D.T. ise olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Ceyda Aycan’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Tabut omuzlarda mezarlığa taşındı

Ceyda Aycan için Yeşil Cami’de öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına genç kızın ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından omuzlara alınan Aycan’ın tabutu Hamidiye Mahallesi’ndeki Şehir Mezarlığında defnedildi.

Olaydan sonra Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Cinayet zanlısı D.T.’nin daha önce de bir suçtan dolayı cezaevine girip çıktığı öğrenildi.