Pamuk, Mersinlilerin Yeni Yılını Kutladı

Pamuk, Mersinlilerin Yeni Yılını Kutladı
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, 2018 yılında da tüm Mersinlilerle birlikte kentin geleceğini birlikte planlamaya, daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli bir kent ve gelecek için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Pamuk, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, Mersin’e geldikleri ilk günden itibaren Akdeniz’in ve kentin geleceği için kendilerine her türlü desteği veren belediye personeline ve tüm Mersin halkına teşekkür etti. Göreve geldikleri ilk günden itibaren, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla insan odaklı hizmet anlayışıyla katılımcı bir yönetim sergilediklerini belirten Pamuk, "Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile vatandaşımızın sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek çözüm üretme konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Halkımızla birlikte önümüzdeki yılda da kentimizin geleceğini birlikte planlamaya, daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli bir kent ve gelecek için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

2018 yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Pamuk, "Yeni yılda birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzun daha da pekişmesi temennisiyle, bütün milletimize, Mersinli hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma huzur, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.