Pakdemirli, Savaş Kalaycı'nın üretim politikasına hayran kaldı.

Pakdemirli, Savaş Kalaycı'nın üretim politikasına hayran kaldı.
Dün Karaman'da ki ziyaretler kapsamında Karaman Belediyesine Bağlı Ongun şirketinin üretim tesislerini gezen Orman ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, üretim sistemine hayran kaldı.
Tarım Bakanı Ekrem Pakdemirli dün Karaman'da bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Korumlarının yanlış davranışı Karaman halkından büyük tepki gelirken, Tarım Bakanı Pakdemirli ise Savaş Kalaycı'nın üretim politikasına adeta hayran kaldı.
 
Savaş Kalaycı'nın Başkan olmasıyla adeta şahlanışa geçen Ongun Şirketi 500 e yakın personel istihdam ederken, Türkiye'nin en büyük firmalarının da üretimini gerçekleştiriyor.
 
Bu üretim politikasının Karaman ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Savaş Kalaycı'ya teşekkür etti. Pakdemirli'nin hayran kaldığı tesisleri tek tek gezerek üretim malzemelerini hakkında da bilgi aldı.
 
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın pilot il olarak Karaman’da uygulamaya başladığı Elektronik Hayvan Takip Sistemi’nin açılışı ve bazı programlara katılmak için ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karaman Belediyesi ve Ongun AŞ.’yi de ziyaret etti. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan belediye çalışmaları hakkında kısa bilgi alan Bakan Pakdemirli, günün anısına belediye şeref defterini imzaladı.
 
Bakan Pakdemirli, Karaman ziyaretinde; yoğun programına rağmen belediye bünyesinde faaliyet gösteren Ongun AŞ.’yi de gezdi. Giyim ve ayakkabı sektöründe üretim yapan Saya ve Tekstil fabrikasında incelemelerde bulunan Bakan Pakdemirli, yapılan işler ve tesisler hakkında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan bilgiler aldı. Fabrikayı çok beğendiğini belirten Bakan Pakdemirli, çalışanlara kolay gelsin dileklerini iletti.