Otomobil, Gecekondunun Çatısından İçeri Girdi: 1 Yaralı

Otomobil, Gecekondunun Çatısından İçeri Girdi: 1 Yaralı
Ankara’da kontrolden çıkan bir otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra havalanarak yol kenarındaki gecekondu tipi ahırın üzerine düştü. Çatıdan içeri giren ve sadece ön tamponu dışarıda kalan otomobilin sürücü, kazadan yaralı...

Ankara’da kontrolden çıkan bir otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra havalanarak yol kenarındaki gecekondu tipi ahırın üzerine düştü. Çatıdan içeri giren ve sadece ön tamponu dışarıda kalan otomobilin sürücü, kazadan yaralı kurtuldu.

Kaza; Bağlum, Okul Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Bağlum istikametine gitmekte olan Tolga Demiray yönetimindeki 06 GLJ 97 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yoldan çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra havalanarak yol kenarındaki gecekondu tipi ahırın üzerine düştü. Otomobil çatıdan içeri girdi ve sadece ön tamponu dışarıda kaldı. Kazada, otomobil sürücüsü Demiray yaralandı.

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, elektrik trafosu nedeniyle yaralıya bir süre müdahale edemedi. Demiray, kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücünün kaza sırasında yanında bir arkadaşının daha olduğunu söylemesi üzerine ekipler, bir süre arama çalışması yaptı. Yapılan aramada başka bir kişiye rastlanmadı. Gecekondunun çatısından içeri giren araç, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.