Osman Nuri Gözel'in çekimleri dikkat çekiyor

Osman Nuri Gözel'in çekimleri dikkat çekiyor
Karaman'da hizmet veren Osman Nuri Gözel Prodüksiyon gelin damatların ilgisini çekiyor.

Karaman'da Profesyonel kamera çekimleriyle dikkat çeken Osman Nuri Gözel Prodüksiyon, şimdi de Gelin-Damatların ilgi odağı oluyor.

Geçtiğimiz sene Lise öğrencilerinin " Çanakkale Şiiri" klibinin çekimlerini de yapan Osman Nuri Gözel Prodüksiyon Sosyal paylaşım sitelerinde büyük beğeni toplamıştı.

jimmy jib Kamera ve fotoğraf çekimleriye profesyonel hizmet veren Prodüksiyonun isim sahibi Osman Nuri Gözel; " Biz sadece işimizi yapmıyoruz! Biz Profesyonel iş yapıyoruz." diğerek firmanın bir marka haline geldiğini sözlerine ekledi.

 

Gelin-Damatların kamera ve fotoğraf çekimlerinde kendilerine büyük ilgi olduğunu sözlerine ekleyen Osman Nuri Gözel; " Prodüksiyon işlerinin yanı sıra Düğün çekimlerine de gidiyoruz. Gelin ve Damatlar en güzel günlerinin profesyonel bir şekilde çekilmesini istiyor. Bu noktada firmamız büyük ilgi görmekte, tabii biz hiç bir müşterimizi geri çevirmemeye çalışıyoruz." dedi.

Firmaların tanıtım çekimleri ve konser çekimleri gibi çalışmaları da yaptıklarını söyleyen Firma sahibi Osman Nuri Güzel; " Biz Prodüksiyon olarak; Konser, Televizyon Programı ve Firmaların reklam çekimleri gibi çalışmalarıda yapıyoruz. ve her geçen gün müşteri portföyümüz artmaktadır." dedi.

ÇANAKKALE KLİBİ TIKLA İZLE

 

Osman Nuri Gözel Prodüksiyonla iletişime geçmek isteyen vatandaşlar; 0546 582 70 62 telefondan veya Facebook adresinden https://www.facebook.com/pages/Osman-Nuri-Gözel-Prodüksiyon/114289008661111 ulaşabilirler.