Osman Gazi Hanımlar Lokali’nden Karma El Sanatları Sergisi

Osman Gazi Hanımlar Lokali’nden Karma El Sanatları Sergisi
Osman Gazi Hanımlar Lokali kursiyerlerinin el emeği ve göz nuru ile ürettikleri ürünler, bugün (30 Nisan 2019 Salı) açılan sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Osman Gazi Hanımlar Lokali tarafından El Sanatları Karma Sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğince gerçekleştirilen; iğne oyası, ev tekstili, makine nakışı ve hazır giyim kurslarında eğitim gören yüz kursiyerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler, düzenledikleri sergi ile Karaman halkının beğenisine sunuldu.
Vali Fahri Meral’ın eşi Zehra Meral, Belediye Meclis Üyeleri İlknur Harani, Neslihan Akkaya ve Zahide Hıdır ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Koçak ve Müdür Yardımcısı Mesudiye Tuncal tarafından açılan sergiye hanım vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Yatak örtüleri, runnerlar, pike takımları, iğne oyası yazmalar, flarlar, tepsiler ve giyim kursunda dikilen kıyafetlerin yer aldığı sergi, 3 Mayıs tarihine kadar, 09.00 - 17.00 saatleri arası ziyaret edilebilecek.