Ongun 2023 hedefine kilitlendi

Ongun 2023 hedefine kilitlendi
Ongun A.Ş. gerçekleştirdiği yatırımlarla 2023 yılına kadar 2022 kişiye iş sahası açmayı planlıyor.
Ongun Aş. Bilindiği gibi yeni yatırımlar yaparak Karaman’da ki işsizlik sorununa çözüm arıyor. Ongun A.Ş. yönetimi bugün Basın Mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan yatırımlar ve gelecekteki hedefleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi.
 
2023 yılına kadar yapılacak olan yatırımlar sonucunda 2022 kişiye istihdam yapmayı hedefleyen Ongun yönetimi olarak önümüzdeki 3 yıl içerisinde yatırımlar zinciri kurmayı planlıyor.
Kamuoyunda 2020 yılında işçi alımı şeklinde yapılan yorumların yanlış anlaşılma olduğunu belirten Yönetim; “ Bildiğiniz gibi Ongun A.Ş.’yi özel şirket anlayışıyla yeni bir vizyonla yönetmeye çalışmaktayız. Bu kapsamda ARGE çalışmalarımıza önem vererek yapılması hedeflenen yatırımları tek tek hayata geçiriyoruz. Bu işler uzun mesafeli çalışmalardır. Bir gece de 2020 kişiye iş alanı kurulması imkânsızdır bu işler proje isteyen ve finans desteği isteyen işler onun için Allah nasip ederse 2023 yılında bu hedefimize ulaşmış olacağız.” Denildi.
 
Ongun A.ş ayakkabı üretim tesislerinde Dünyaca tanınan markaların fason üretimlerinin yapmasıyla şuanda 100 e yakın kişiye istihdam oluşturuyor. Yeni yapılacak olan projelerle 2023 yılında hedefini tamamlayacağa benziyor. Ve Böylelikle de Karaman’da bir ilke imza atmış olacaklar.
 
Hedefleri arasında ONGUN Markasıyla Türkiye piyasasına girmeyi planlayan ve bu yönde ARGE çalışmaları yapan Ongun A.ş. yönetimi ; “ Belirttiğimiz gibi ünlü markaların fason üretimini yapıyoruz. Ama bizim hedefimiz daha büyük Allah nasip ederse Ongun markasıyla üretim yapmayı planlıyoruz. Bu da ne demektir? Daha büyük gelir elde etmek ve daha fazla istihdam demektir.” Denildi.
 
Karamaninsesi.com olarak Karaman adına Ongun A.Ş. Yönetimine ve çalışanlarına başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.