Olimpik Yüzme Havuzunun üzeri kapatıldı.

Olimpik Yüzme Havuzunun üzeri kapatıldı.
Karaman Olimpik Yüzme Havuzu üzeri sonunda kapatıldı.
Dönemin Bakanı Fikret Ünlü tarafından Karaman’a kazandırılan Olimpik Yüzme Havuzu, doğalgaz sistemi, ısıtma sistemi ve tribün altı çalışmaları ile KDV dahil 855 bin TL’lik maliyeti buldu.
 
Kar-man firması tarafından Slovenya Sistemi ile kapatılan Olimpik Havuz’un tadilat ve kapatılma çalışmaları Gençlik ve Spor Müdürlüğünün hassas çalışmaları ile tamamlandı. İl Müdürü Ömer Ersöz, Havuzda yapılan son rötuş çalışmaları sonrası havuzun, 10 gün içinde sporcular ve halka da hizmete açık hale getireceklerini belirtti.
 
Havuzun kapanmasıyla birlikte Karaman’ın artık konaklama ihtiyacı da tamamlanırsa, yakın zamanda ulusal ve uluslar arası düzeyde çeşitli yarışmalara ev sahipliği yapacak düzey ve aşamaya geldiği gözlendi.
 
İl Müdürü Ömer Ersöz, çalışmalarda emeği geçenlere de teşekkür ederek; “Olimpik Havuzu, yılın 12 ayı hizmet verecek şekilde kapalı hale dönüştürdük. Bu sistemin yapılması ve hizmetin tamamlanmasında, Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız sayın Faruk Özak ile Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz sayın Yunus Akgül’ün de katkı ve destekleri büyüktür. Karaman adına Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak teşekkür ediyorum. Umarım bu hizmet Karaman için hayırlı uğurlu olur. Karaman’ın da diğer spor branşlarının yanında yüzme faaliyetleri ile de anılması Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizleri daha da mutlu edecektir.”dedi.