Okul Sporları Ödül Töreni Seydişehir’de Yapıldı

Okul Sporları Ödül Töreni Seydişehir’de Yapıldı
Konya’nın Seydişehir İlçesinde, 2014-2015 Yılı Okul Sporları Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, 2014-2015 yılı Okul Sporları ödül töreni gerçekleştirildi.
Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve 54 takımın kupa aldığı ödül törenine, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan Kökener ve ilçe protokol üyeleri katıldı.
Ödül töreninde yarışan tüm sporculara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her öğrencinin mutlaka bir kültürel faaliyette ve spor faaliyetinde bulunması gerektiğini söyledi. Tutal, “Bölgemiz hem ferdi sporlarda hem de takım sporlarında büyük başarılara imza atmış sporcularımız var. Tüm sporculara başarılar diliyor, eğitim öğretim ve akademik alanında da başarılarını bekliyor ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerini kutluyorum” dedi.
Seydişehir Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Kapalı spor salonunda 8 yıldır maçların yapıldığına dikkat çekerek, “Turnuvada görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız hep birlikte bölgedeki çocuklarımızın spor yapmasına olanak tanımak ve kardeşliği pekiştirmektir” şeklinde konuştu.
Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Hüyük, Derebucak okul takımlarının futbol, futsal, voleybol, basketbol, hentbol dallarında turnuvaları gerçekleşti. 70 gün süren turnuvadaki müsabakalara bay ve bayan olmak üzere 107 takım ve toplam 1161 sporcu katıldı. İlk üç dereceye giren 54 takım ise madalya ve kupayı protokol üyelerinden aldı.