OLİMPİK HAVUZ PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR

OLİMPİK HAVUZ PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR
Kapanma İşlemleri biten, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor tesisleri içerisinde bulunan Fikret Ünlü Olimpik Yüzme havuzu sporculara ve halka hizmet vermeye başlıyor.
Yaklaşık 4 aydır süren kapanma işlemi sonunda, 3 Şubat 2011 Perşembe günü hizmet vermeye başlayacak olan Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ “ Çift Mebran sistemi ile kapatma işini gerçekleştirdiğimiz Yüzme havuzumuzda ortam ve su ısısı yeterli seviyeye gelmiştir. 3 Şubat 2011 Perşembe gününden itibaren sporcularımıza ve halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır.” Dedi.
 
       Abonelik sistemi ile yapacağımız havuz girişleri için Müracaatların Gençlik ve spor il Müdürlüğüne yapılmasını isteyen İl Müdürü ERSÖZ “havuzun Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü sabah 10.00 dan akşam 20.00 ye kadar hizmet vereceğini,talepler doğrultusunda saatlerin 21.45 e kadar çıkarılabileceğini belirtti.
 
Bu tesisisin kazandırılmasında bizzat ilgilenen Devlet bakanı Faruk Nafiz ÖZAK, Gençlik ve spor Genel Müdürü Yunus AKGÜL ile Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN’a sonsuz teşekkür ediyorum dedi.  
2 tane yüzme Antrenörü ve Cankurtaranında işe başladığını belirten Ömer Ersöz, Yüzme Federasyonuyla görüşerek Ulusal müsabakaların alınacağını belirtti.