OKUL MÜDÜRLERİ İLE ORTAK AKIL TOPLANTISI YAPILDI

OKUL MÜDÜRLERİ İLE ORTAK AKIL TOPLANTISI YAPILDI
Karaman Öğretmenevi Toplantı Salonunda 11.11.2010 Perşembe günü ortaöğretim müdürleriyle saat 10.00da ve ilköğretim müdürleriyle saat 14.00da İlimizde başarıyı artırmak içineler neler yapılabileceği konusunda toplantı yapıldı.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sebahaddin ALTUN, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar TUTKUN, Şube Müdürü Hasan ERKAN, Selmani KARAÇAM ve okul müdürleri katıldı.
 
         İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “Değerli meslektaşlarım, Sizlerin gayretleri ile Karaman 3–4 yıl eğitimde ilk sıralarda yer aldı bunu sizin gayret ve çabalarınızla başardık. Bu başarıyı tekrar yakalamak için el ele verelim ve Karaman’ı şeref kürsüsüne tekrar çıkaralım Bu başarıyı elde etmek için gereken adımları birlikte atalım ve önümüze çıkan engelleri hep beraber aşalım. Bu yıl ek olarak neler yapabileceğimizi beraber kararlaştırıp uygulamaya geçirelim .”dedi.
 
        Toplantıda deneme sınavlarının yapılması ve bu sınavların okulda toplanan kurullarca değerlendirilmesi istendi. Dershaneye gidemeyen başarılı öğrencilerin belirlenmesi bu öğrencilerimiz için girişimlerde bulunulması, yeri müsait olan okulların öğrencilerin çalışabilmesi için etüt odası açmaları istendi. Okullarda veli bilgilendirme toplantılarının yapılması, gelemeyen velilere aile ziyareti yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca okullarda başarıda etkili olan okuma saatlerine riayet edilmesi istendi.
 
         İl Mili Eğitim Müdürümüz Sebahaddin ALTUN toplantıya katılan okul müdürlerinin Kurban Bayramlarını kutladı ve başarı dileyerek toplantıya son verdi.