NUMAN KURTULMUŞ KARAMAN TELEVİZYONLARINDA

NUMAN KURTULMUŞ KARAMAN TELEVİZYONLARINDA
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş yarın sabah saat:10.00da Tüm Türkiye genelinde ve Karamanın GENÇ ve ÇAĞDAŞ Televizyonlarında canlı yayınlanacak.
19. Müslümanlar topluluğu kongresi 27-.05,2010 tarihinde 180 ülkeden 200 aşkın misafirle İstanbul’da başlıyor. Programa çeşitli ülkelerden cumhurbaşkanları devlet liderleri sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri davetli olarak katılacak.
 
Saadet Partisi Karaman İl Tanıtma Başkanı Hüseyin Ölger yaptığı basın açıklamasında Şunları söyledi; “ESAM tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Müslüman Topluluklar Birliği Kongresi’nin açılış toplantısı 27 Mayıs 2010-Perşembe günü Kaya Ramada Otel’de gerçekleşecektir. Afganistan eski Cumhurbaşkanı Burhaneddin Rabbani ve Sudan eski Cumhurbaşkanı Abdurrahman Zeheb gibi önemli isimlerin katılacağı programın açılış konuşması ESAM Genel Başkanı sayın Recai KUTAN tarafından yapılacak.
 
Açılış programına 54. Hükümet Başbakanı sayın Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN ve Saadet Partisi Genel Başkanı sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’da katılacak ve birer konuşma yapacaklardır.
 
Yarın ( Perşembe ) Sabah Saat: 10.00 da SP Lideri Numan Kurtulmuş’un yapacağı açıklama Karaman’da yayın yapan GENÇ TV ve ÇAĞDAŞ TV’den Canlı olarak yayınlanacaktır. Bütün Karaman’lı hemşerilerimizi programı izlemeye davet ediyoruz” dedi.