Muz Yüklü Kamyonla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Muz Yüklü Kamyonla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, muz yüklü kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla yaralı olarak atlatan alkollü olduğu iddia edilen sürücü, kendisini alkol muayenesi için hastaneye götürmek isteyen ekiplere zor anlar yaşattı.

Kaza, gece saatlerinde Beyşehir-Seydişehir karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.B.’nin kullandığı 42 BVY 49 plakalı otomobil, Gökçimen Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen T.B. idaresindeki 33 L 5827 plakalı muz yüklü kamyonla çarpıştı. Muz yüklü kamyona yandan çarparak ön tekerleği kopan ve yoldan çıkan otomobilin sürücüsü kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla yaralı olarak atlattı. Kaza ihbarının ardından olay mahalline gelen trafik ve jandarma ekipleri, ayakta olan, tutum ve davranışlarından ise alkollü olduğundan şüphelendikleri otomobil sürücüsünü hastaneye götürmek üzere jandarma ekip otosuna bindirmek istedi. Ancak, bu duruma tepki göstererek alkol muayenesi olmamak için araca binmek istemeyen H.B.’yi, yanına sonradan gelen arkadaşları da susturamadı. Sürücü H.B., “Siz beni bilmiyorsunuz, kendinize gelin, hepinizi şehit ederim, kendimi de şehit ederim” şeklinde sözler sarf ederek ekiplere güçlük çıkardı. Sürücü, götürüldüğü Beyşehir Devlet Hastanesinde yapılan alkol muayenesinde 1,86 promil alkollü çıktı.

Bin 763 lira trafik cezası kesilen sürücünün 3’üncü kez hakkında alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı, ayrıca hakkında adli yönden de işlem başlatıldığı öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü T.B. ise muz yüklü olduğunu ve Anamur’dan Akşehir yönüne seyir halinde olduğunu belirterek, “Kaza, alkollü sürücünün karşı yönden gelip aracıma vurmasıyla yaşandı” diye konuştu.