Müteahhitler Birliği Kuruldu

Müteahhitler Birliği Kuruldu
İlimizde inşaat müteahhitleri, karşılaştıkları sorunları birlik içinde çözmek amacıyla, Karaman Müteahhitler Birliği`ni kurdular.
Müteahhitlerin birçok sorunla karşılaştığını ve bu sorunların birlik içinde çözülebileceğini düşündükleri için ʹKaraman Müteahhitler Birliğiʹniʹ kurduklarını kaydeden Birlik Kurucu Başkanı Muharrem Aydın, "Karaman Müteahhitler Birliğiʹni kurmamızın amacı, güç birliği yaparak yaşadığımız sorunları el birliği içinde çözmek. İnşaat müteahhitliği işi, 400 kalem malı ve üreticisini ilgilendirmektedir. Çok kapsamlı bir alan olan inşaat müteahhitleri sayesinde, binlerce kişi istihdam olmaktadır. Böyle büyük ve istihdam sağlayan bir topluluğun, mutlaka güç birliği yaparak sorunların üstüne gitmesi gerekir. Ayrıca birliğimiz sayesinde, belediye, vergi dairesi, SSK, il sivil savunma müdürlüğü ile de birebir ilişki içinde olup, bu kurumlarla olan meselelerimizi tüzel kişilik olarak çözmeyi hedefliyoruz. Yine bizleri yakından ilgilendiren Müteahhitlere hizmet ve ürün sağlayan kişi ve firmalar ile iyi ilişkiler içinde sağlıklı hizmet alıp olabilecek her türlü problemlerimizi çözmeye çalışacağız. Belediyemizle olan ilişkilerimizde de, ortak çözümler üretip şehrimizin güzelleşmesinde üzerimize düşen görevi yapmaya gayret edeceğiz. Tüm inşaat müteahhitlikleri arkadaşlarımızın problemlerinde yanında olacağız. Birlik olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.
İlk seçimini geçtiğimiz gün yapan ve 3 yıl süreyle görev yapacak olan Müteahhitler Birliği Yönetimi şu isimlerden oluştu.
"Yönetim Kurulu, Birlik Başkanı: Muharrem Aydın, Üyeler; Fevzi Baynal, Fehmi Boz Burhan Kara, Selehattin Türkben
Yönetim Kurulu Yedek Üyelikler: Mehmet Yavuzaslan, Recep Ülker, Sami Güzel, M.Ali Koçak, Rıza Koçak
Denetim Kurulu: Sabri Güzel, Muammer Töplek, Ömer Arslan
Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Yüksel Atik, Hüseyin Coşkun ve Fatma Nur Koca