Mustafa Yılmaz Karaman’a geliyor

Mustafa Yılmaz Karaman’a geliyor
Saadet Partisi GİK Üyesi Mustafa Yılmaz Karaman’a geliyor
Milli Görüşün Şehit Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için her sene düzenlenen “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Haftası” nedeniyle Saadet Partisi Necmettin Erbakan’ı dualarla anmaya devam ediyor.
Saadet Partisi İl Müfettişi Hüseyin Uğuz ve İl yönetim kurulu üyesi eğitim komisyonu başkanı Mehmet Ali Bayrak haber sitemizi ziyaret ederek programlar hakkında bilgi verdi. Aktekke Camisinde Mevlüt Programından, Necmettin Erbakan’ın 42 yıllık siyasi mücadelesinden oluşan resim sergilerine kadar farklı programlar düzenleneceğini söyleyen il müfettişi Hüseyin Uğuz; “ Merhum Liderimiz, Muhterem Erbakan hocamızın Hakka uğurlanışının 5. Yılını hüzün ve üzüntü içerisinde dualarla anacağız.” Dedi.
 
Bütün Karaman halkını programlara davet eden İl Müfettişi Hüseyin Uğuz şunları söyledi; “ Bildiğiniz gibi Muhterem Liderimiz 27 Şubat 2011 yılında saat 11.40’da hayatını kaybederek ebediyete intikal etti. Başta Türkiye olmak üzere bütün İslam Coğrafyasında hayırla yâd edilen Muhterem Liderimiz asrın lideri olarak tarihte yerini almıştır. Onun bizlere bıraktığı Milli Görüş Davası sadece Müslüman âleminde değil diğer inançlara sahip olan insanlar tarafından da adalet ve barışın tek çaresi olarak görülmektedir. Böyle bir şahsiyeti kaybedeli 5 yıl oldu. Mili Görüşçüler olarak bizler her sene Erbakan Hocamızı dualarla anıyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de Mevlid-i Şerif ve hatimlerle anacağız.” Dedi.
 
MUSTAFA YILMAZ KARAMAN’A GELİYOR
Uzun yıllar Milli Gazete’de yazarlık yapan ve Şuanda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olan ayrıca Merhum Erbakan ve ailesini çok yakından tanıyan Mustafa Yılmaz, 4 Mart Cuma günü saat: 19.00’da Yunus Emre Konferans Salonunda Necmettin Erbakan’ı anlatan bir konferans verecek. 
 
Saadet Partisi Konferans öncesinde de Necmettin Erbakan’ın siyasi geçmişini gösteren resim sergisi de düzenleyecek. 3 Mart Perşembe günü saat: 10.00 ve 19.00 arası Aktekke Meydanında ve 4 Mart Cuma günü de İsmet Paşa caddesinde Necmettin Erbakan Resimleri yayınlanacak.
 
CUMA GÜNÜ AKTEKKE’DE MEVLİD-İ ŞERİF OKUNACAK
Merhum Necmettin Erbakan için 3 Mart Perşembe günü Akşam Namazı ile Yatsı namazı arasında Aktekke Camiisinde mevlid düzenlelenirken, 4 mart Cuma günü de Yeşilada Camiisinde cuma namazı öncesi Mevlidi Şerif düzenlenecek. Saadet Partisi İl Müfettişi Hüseyin Uğuz; Konferans programı ve diğer programlara bütün Karaman’lı hemşerilerimizi davet ediyoruz.." dedi.