Mustafa Köpüklü’ye taş elinde büyük ilgi

Mustafa Köpüklü’ye taş elinde büyük ilgi
Karaman Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Köpüklü, Ermenek Sıla Festivalinde büyük ilgi gördü.
Bağımsız Milletvekili adaylığını açıklayan Mustafa Köpüklü, katıldığı programlarda vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Hafta sonu Ermenek’te ki sıla festivaline katılan Mustafa Köpüklü Ermenek esnafıyla buluşup ülkenin durumu hakkında istişarelerde bulundu.
Yerel Gazeteciler ve Siyasetçilerin yoğun ilgi gösterdiği Mustafa Köpüklü, Ermenek’in ardından Başyayla ve Sarıveliler ilçesini de ziyaret etti. İlçelerin ardından Uğurlu köyünde ki Mevlid programına katılan Mustafa Köpüklü merhumun yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.
 
MUSTAFA KÖPÜKLÜ VEKİLLERDEN DAHA ÇOK YARDIMCI OLUYOR
Mustafa Köpüklü ’nün Taşeli bölgesinde güçlü bir isim olduğunu belirten bölgenin yerel gazetecileri ve bazı yerel siyasetçiler; “Bir çok Ermenek’li vatandaş Mustafa Köpüklü ’nün yardımını görmüştür. Herhangi bir sorun olduğunda Siyasetçilerden destek isteyen vatandaşlarımız belki daha çok Mustafa Köpüklü ’den istemiştir. Gerek Ankara’da gerekse diğer iller sözünün geçtiğini biliyoruz. Ermenek halkı ahde vefa gösterir, dün yanında olan kişiyi seçimlerde yalnız bırakmaz. İnanıyoruz ki Mustafa Köpüklü bu bölgeden çok büyük oy alacak.” Dedi.
 
KÖPÜKLÜ; BEN BURANIN MİSAFİRİ DEĞİL YERLİSİYİM.
Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler’de ziyaretlerde bulunan Mustafa Köpüklü, Atalarının bu toprakların yerlisi olduğunu belirterek buranın misafiri değil ev sahibiyim dedi. Köpüklü yaptığı açıklamada; “Taşeli bölgesinin her bir karışında ayak izimiz var. Bugün buraya misafir olarak değil evin bir sahibi olarak geldik. Çünkü bizim atalarımız bu topraklarda var oldu. İkametimiz Karaman Merkez olsa da soyumuz buraya dayanır. Bazı gazeteci arkadaşlarımız seçimlerde buradan destek görüp göremeyeceğimi soruyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki, Mustafa Köpüklü Karaman’ı kollarıyla sarsa da kökü bu topraklarda dır.” Dedi.
 
HER SİYASİ GÖRÜŞLE AYNI MESAFEDEYİM.
Gazetecilerin “Kendinizi hangi siyasi görüşe yakın görüyorsunuz” sorusuna cevap veren Mustafa Köpüklü; “Benim tek bir siyasi görüşüm var o da Karaman’dır. Karaman’ın menfaati için ne gerekiyorsa biz o ideolojiyi savunuyoruz. Bizim hiçbir siyasi partiye pozitif bir yakınlığımız yoktur. Hain düşünceler içerisinde olanlar hariç bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Milli değerlere, Cumhuriyete, Ülke bütünlüğüne ve İnancımıza sahip çıkan her vatandaşımızı bu Bağımsız hareketin çatısı altına bekliyoruz.” Dedi.