Mustafa Köpüklü’den Savaş Kalaycı’ya tebrik mesajı

Mustafa Köpüklü’den Savaş Kalaycı’ya tebrik mesajı
Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden Mustafa Köpüklü, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya tebrik mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi eski il başkanı ve Ülkücü Camianın sevilen abilerinden Mustafa Köpüklü, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın görev ehli olduğunu ve hayatı boyunca dürüstlükten taviz vermeyen biri olduğunu söyledi.
Savaş Kalaycı’nın herkesi kucaklayacağını belirten Mustafa Köpüklü; “ Saygı değer başkanımız Savaş Kalaycı, camiamızın her kesimi tarafından sevilen hatta bir adım daha ilerisini söylemek gerekirse, her siyasi partiye mensup olan kişilerin bile kendisinden biri olarak gördüğü çok değerli bir insandır. İnsanları Siyasi görüşünden dolayı ayrıştırmayan Yaratılanı Yaratandan ötürü hoş gören birlikten kuvvet doğar anlayışını benimseyen ve hayatında tatbik eden değerli biridir.” Dedi.
 
Başkanlığı döneminde Karaman’ı layık olduğu yere taşıyacağından hiç şüphesinin olmadığını belirten Mustafa Köpüklü; “ Şunu iyi bilmemiz gerekir ki; Pehlivan mindere çıkışından belidir. Savaş Başkanımızın seçim çalışmalarına baktığınız vakit çok başarılı bir seçim süreci yürüttüğünü bugün Karaman halkının hepsi söylemektedir. Bunu neden söylüyorum? Dar bir alanda ve maddi zorluklar içerisinde muazzam bir seçim çalışması yapılmış ve ona inanan Abileri ve kardeşleriyle güzel bir ekip kurmuş seçimi alnın akıyla kazanmıştır. Onun için Pehlivanın mindere çıkışından bahsediyorum. Büyük konuşmak istemem lakin her türlü imkâna ve güce sahip olan ortağımız iktidar partisi karşısında bu başarıyı sağlamak Siyaset konusunda Üniversite de ders verilebilecek bir konudur. Allah’ın izniyle bu başarılı sürecin 5 yıl boyunca devam edeceğine inanıyorum.” Dedi.
 
Her daim Savaş Kalaycı’nın yanında ve destekçisi olacağını söyleyen Mustafa Köpüklü; “ Biz Karaman ve Türkiye sevdalısı olan ve ömrünü bu uğurda harcayan insanlarız. Savaş Kalaycı bizim Belediye Başkanımız ama öncelikle benim kardeşimdir. Biz her daim yanında ve destekçisi olacağız. Daha güzel ve yaşanabilir bir Karaman için Savaş Kalaycı’nın destekçisi olacağız.” Dedi.
 
Savaş Kalaycı’nın güçlü bir kadro ile Belediye yi yöneteceğini söyleyen Mustafa Köpüklü; “ Hiçbir siyasi parti gözetmeden işi ehline vererek güçlü bir Belediye yapısını oluşturacağını biliyorum.
Çünkü Başkanımızın derdi ve sevdası Karaman! Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği, halkın sorunlarını kendi sorunu bilen bir başkanımız var. Bu düşüncelerimle Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı’ya başarılar diliyorum, Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Hz. Hızır yoldaşı olsun. Allah utandırmasın.” Dedi.