Mustafa Köpüklü MHP'den resmen istifa etti

Mustafa Köpüklü MHP'den resmen istifa etti
Karaman'ın tek Bağımısz Milletvekili adayı olan Mustafa Köpüklü bugün partisi MHP'den resmen istifa etti.

Geçtiğimiz sene Karaman'da Bağımsız Milletvekili adayı olacağını duyurarak büyük ses getiren Mustafa Köpüklü, yıllarını verdiği teşkilatından bugün itibariyle resmen istifa etti.

Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) yönetim kurulu üyeliği ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanlığı görevlerini yapan Mustafa Köpüklü, Bağımsız Milletvekili adayı olmak için bugün E-Devlet üzerinden MHP üyeliğinden istifa etti. 

Önümüzde ki hafta içinde Bağımsız Milletvekili adaylığı için resmi başvuruları yapacak olan Mustafa Köpüklü haber sitemize kısa bir açıklama yaparak; " Uzun süredir Bağımsız Milletvekili adaylığı için çalışmalarımı yürütüyordum, Bildiğiniz gibi Seçim takvimi YSK tarafından açıklandı bundan dolayı bizde Bağımsız Karaman Milletvekili adaylığı için resmi başvurumuzu önümüzde ki günlerde yapacağız. Çocukluğumdan bu yana bir an bile bırakmadığım davam teşkilatım MHP'den bugün resmi olarak istifa ettim, Hayırlara vesile olur inşallah. Önümüzde ki günler bizim günlerimiz olacak. Karaman'ın her bir evladına sahip çıkan ve Karaman için gece gündüz çalışacak bir ekiple halkımızın huzurunda olacağız. Bizleri takip etmeye devam etsinler." dedi.

Karamaninsesi.com olarak Mustafa Köpüklü'ye aldığı kararın kendisine ve şehrimize hayırlar getirmesini dileriz.