Mustafa Köpüklü, Kayyum hakkında açıklama yaptı.

Mustafa Köpüklü, Kayyum hakkında açıklama yaptı.
MHP Karaman eski il başkanı Mustafa Köpüklü, Kayyum atanan Belediyeler hakkında açıklama yaptı.

Diyarbakır, Van ve Mardin Belediyelerine İçişleri Bakanlığı tarafından bugün kayyum atanmasının ardından ülke genelinde büyük destek görürken tepki gösteren kesimlerde oldu.

Karaman’da Ülkücü camianın sevilen isimlerinden MHP Karaman eski İl Başkanı Mustafa Köpüklü’de konu hakkında haber sitemize bir açıklama yaptı.

Mustafa Köpüklü “ Tasmasının terör örgütlerine teslim edenlerin Milli İradeyi temsil edemeyeceğini belirterek İçişleri Bakanlığının bu kararından dolayı tebrik etti.

Mustafa Köpüklü; “ İçişleri bakanlığı bugün yerinde bir karar alarak Diyarbakır, Van ve Mardin Belediyelerine Kayyum atadı. Bu girişim takdir edilecek ve yerinde bir karardır. Şimdi birileri çıkıp Halkın iradesine darbe vuruldu şeklinde yorumluyor. HDP denen partinin PKK sözcüsü olduğunu beşikteki bebek bile biliyor. Ülkemizde yıllardır terör estiren bir örgütün siyasi ayağı bir Milleti hele ki vatansever kürt kardeşlerimizi asla temsil edemez. HDP bir Kürt Partisi değil Terör Partisidir. Ve Onların Milli İrade içerisine alınması asla kabul edilemez. Yörenin insanlarından Baskı ve tahakkümle oy alan bir parti ne kadar halkı temsil edebilir? Onun için Tasmasını terör örgütlerine teslim edenler Milli İradeyi temsil edemezler. Bu karardan dolayı İçişleri bakanlığımızı tebrik ediyorum.” Dedi.