Muhtarlar Derneğinden Halep’e yardım

Muhtarlar Derneğinden Halep’e yardım
Karaman Muhtarlar Derneği Halep’te ki yardıma muhtaç insanlar için yardım kampanyası düzenledi.
Halep’te ki insanlık dıramı herkesi dürün üzüntüye sokarken, yardımlarda ardı ardına geliyor. Karaman Muhtarlar Derneği Mahalle ve Köy muhtarlarıyla birlikte yardım kampanyası düzenledi.
 
Düzenlenen yardım kampanyası sonucunda 44.050 TL nakit para toplandı. Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay üyelerine mesaj atarak kampanya ya verilen destek nedeniyle teşekkür etti.
 
Ali Öngay üyelerine gönderdiği mesajında şunları söyledi; “Değerli muhtarlar Halep’de ki yardıma muhtaç mazlumlara derneğimizin un yardımı için başlattığı çalışmalar ile ilgili yardımlara sizin ve temsil ettiğiniz köy ve mahalle sakinlerince gösterilen ilgiye şahsım ve derneğim adına çok teşekkür ederim. Allah(cc)yardımlarınızı kabul etsin. 22.12.2016 saat 16.00 itibarı ile toplamda 44.050 TL toplanmış olup, 32.000 TL si dekontta görüldüğü gibi 500 çuval un bedeli ( 1 TIR) un hesabına yatırılmış, kalan 12.050 TL Karaman sivil toplum platformuna ait hesaba aktarılacaktır. Yarın gönderilmesi düşünülen yardımların Hava muhalefeti nedeniyle tırlar gelememiş olup, pazartesi yada salı günü Aktekke meydanından uğurlanacaktır.”