Muharrem İnce’ye ata toprağından da destek yok

Muharrem İnce’ye ata toprağından da destek yok
Muharrem İnce’nin parti kuracak söyleminin ardından neredeyse bütün teşkilatlardan tepki alırken Ata toprağı dediği Karaman teşkilatından da net tepki geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yusuf Baştuğ, böyle bir girişimin boş bir iş olduğunu belirtti.
 
Önceki dönem CHP Karaman Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve şuan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı olan Yusuf Baştuğ, CHP’li Muharrem İnce’nin Parti kurması durumunda teşkilatın tepkisi nasıl olur sorusuna cevap vererek “ Hiçbir CHP’li destek vermez.” Dedi.
 
Yusuf Baştuğ haber sitemize yaptığı açıklamasında; “ Sayın Muharrem İnce yıllarca Partimizde hizmet veren değerli bir büyüğümüzdür. Parti kuracak iddiaları bizi üzse de böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Bu dedikodular iktidar ve onun küçük ortağı tarafından ortaya atılmaya çalışılan algı operasyonudur. Gerek şahsım olarak gerekse Karaman teşkilatından hiçbir kimse ne Muharrem İnce’nin nede başka birinin parti kurmasına destek vermez. Karaman teşkilatında ki hiçbir arkadaşım böyle birinin arkasından gitmez.” Dedi.
 
MİLLET İTTİFAKININ İKTİDAR RÜZGARINI KESMEYE ÇALIŞIYORLAR.
 
CHP’li Yusuf Baştuğ, Cumhur İttifakının hızlı bir şekilde eridiğini belirterek Millet İttifakını bölmeye çalışmalarının boş bir iş olduğunu söyledi. Yusuf Baştuğ Açıklamasında; “Şuan ciddi ciddi İktidara yürüyen bir CHP var. Önümüzde ki ilk seçimde halkımızın teveccühüyle iktidara talip bir partinin rüzgârını kesmeye çalışan İktidar ve küçük ortağı sadece Muharrem İnce olayı değil, Millet İttifakını da bölmek istiyorlar. Nasıl ki CHP teşkilatları net bir şekilde tavrını koyuyorsa İYİ Parti de net bir şekilde tepkisini ortaya koyuyor. Sayın Bahçeli İYİ Parti kurulduğu günden bu yana sürekli eleştirdi hatta “İP” partisi diyerek alaylı bir şekilde seslendi. Şimdi ne oldu da “Evine dön” çağrısı yapıyor. Bittiklerini kendileri de görüyor. CHP’yi nasıl böleriz, Millet İttifakını nasıl böleriz hesapları yapıyorlar ama boşa yapıyorlar.” Dedi.