Muhalefet Şaban Şahin’le mi çıkacak

Muhalefet Şaban Şahin’le mi çıkacak
Ak Parti’nin adayı Mahmut Sami Şahin’in karşısına Şaban Şahin çıkacak iddiaları ortalığı karıştırdı.
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde AK Parti Karaman Belediye Başkan adaylığı için Konya Belediyesi Meclis üyesi Mahmut Sami Şahin’i aday olarak çıkaracağını duyurdu.
 
Aslen Karaman’lı olan ama yıllarca Konya’da yaşadığı için “İthal Aday” dedikoduları AK Parti tabanında bile tepkilere neden olmuştu.
 
Mahmut Sami Şahin isminden sonra Muhalefet partileri Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin’i destekleme kararı alacak iddiaları siyaset gündemini sarstı. İYİ Parti’nin sıcak baktığı Şaban Şahin ismine CHP’nin şimdilik kesin cevap vermediği öğrenildi.
 
Karaman’da doğup büyüyen ve Karaman Organize sanayii Müdürlüğü yapan Şaban Şahin uzun süredir Kendi firmasında Mimar olarak Karaman halkına hizmet veriyor. Dürüst ve sevilen bir isim olarak bilinen Şaban Şahin’in aday olup olmayacağı ise şuan net olmasa da Saadet Partisi çatısı altında kabul edebileceği öğrenildi.
 
Saadet Partisi Yönetim Kurulu üyesi Orhan Soydan; “ Bizimde Şahin’imiz var, hem de ithal değil” Karaman halkı her seçimde Şaban Şahin’in dürüst ve işin ehli olduğunu söylüyor. Hadi bu seçimde hep beraber Şaban Şahin’i destekleyelim İthal Şahin değil Yerli Şahin’i Başkanlık koltuğuna oturtalım.” Dedi.