Mtosb, Agip İle İşbirliği Yapacak

Mtosb, Agip İle İşbirliği Yapacak
Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) ve Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği (AGİP) arasında işbirliği protokolü imzalandı.Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve AGİP Yönetim Kurulu Başkanı Hanife...

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) ve Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği (AGİP) arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve AGİP Yönetim Kurulu Başkanı Hanife Körünoğlu ile AGİP Kurucu Onursal Başkanı Hediye Dalgıç tarafından imzalanan işbirliği protokolüyle birlikte MTOSB firmalarına ’Proje Döngüsü Yönetimi’ konusunda destek verilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "MTOSB, kendi kabuğuna sığmayan, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir OSB. Yapılan bu anlaşma ile birlikte firmalarımızın hibe ve desteklerden yararlanması amacıyla, proje geliştirmek isteyen MTOSB firma yönetici ve çalışanlarına, kendi fikirlerini projeye çevirmek isteyenlere proje yazım tekniğini öğretmek ve kendi projelerinin yazılımında uygulamalı destek olmak istiyoruz. Ayrıca bir projelendirme tekniği olan “Proje Döngüsü Yönetimi (project cycle management)“ konusunda MTOSB firmalarımızı bilgilendirmek ve bu teknik ile kendi yazdıkları projelerinin yazım sürecinde onlara destek olmak istiyoruz" dedi.
AGİP Yönetim Kurulu Başkanı Hanife Körünoğlu ise, "MTOSB gibi büyük bir kuruluş ile güç birliği yapmak derneğimiz adına önemli bir gelişme. Biz inanıyoruz ki geliştirdiğimiz bu proje sonrasında kentimiz adına bir çok önemli işin altına imza atacağız" diye konuştu.