Miniklerin Kalbi İl Spor Merkezlerinde Atmaya Devam Ediyor

Miniklerin Kalbi İl Spor Merkezlerinde Atmaya Devam Ediyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 20 farklı spor branşında açılan il spor merkezlerinde eğitimler eğlenceli bir şekilde devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran 2015 tarihinde açılışı gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde 20 farklı branşta eğitimler eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, alanında uzman antrenörler tarafından ücretsiz olarak faaliyet gösteren il spor merkezlerinde 5-18 yaş arası öğrenciler güvenli bir ortamda hem eğlenmenin hem de öğrenmenin tadını doyasıya çıkarıyor.
Karamanlı gençlerin yaz tatilini güvenli ve sıcak bir ortamda en iyi şekilde değerlendirdiklerini vurgulayan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,“ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişme çağında spora yönlendirilmesi ve spor kültürünün bu yaşlarda verilmesi önemli bir unsur. Çocuklarımız ve gençlerimizi daha bu yaşlarda sporun içine çekmek, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak, birbirini seven ve saygı gösteren bireylerin yetişmesini sağlamak ve ilimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak en temel amaçlarımızın arasındadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz yaz ve kış aralıksız devam edecektir” şeklinde konuştu.