Milli Sporcularımız Ödüllendirildi

Milli Sporcularımız Ödüllendirildi
Milli Sporcularımız başarılarından dolayı ödüllendirildi.
2011 Yılında katıldıkları milli takım seçmesi ve Türkiye şampiyonası müsabakalarında başarılı olarak milli takımlara girme başarısı gösteren ve ülkemizi temsil etme hakkını kazanan taekwondo ve atletizm branşlarındaki 4 sporcu ve aileleriyle birlikte öğle yemeğinde bir araya gelinerek Sporcu ve Antrenörleri Valimiz tarafından Altınla Ödüllendirildi.
28 Şubat 2011 Pazartesi Günü Polis evinde gerçekleşen yemek ve ödül törenine Vali KAHRAMAN’IN yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M.Salih BALDIZ, İl Emniyet Müdürü Lütfü SÖNMEZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ, sporcular, aileleri ve antrenörleri katıldı.
Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ : “Karaman Gençlik spor İl Müdürlüğü olarak 2011 yılına çok iyi başladık. Atletizm, Bisiklet, İşitme Engelli, Judo ve Taekwondo branşlarında 9 sporcumuz milli takım kamplarına davet edildi. Burada bulunan 3 atletizm sporcumuz Balkan Şampiyonasında, 1 Taekvondocumuz da Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecektir. İnşallah Avrupa Şampiyonasında ülkemize madalya getirerek, İlimize bu anlamda ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” Dedi.
Karaman valisi Süleyman KAHRAMAN ise konuşmasında “ Bu başarıların kazanılmasında Valiliğimizin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, Antrenörlerin, sporcuların ve ailelerinin üstün çaba ve gayretleri olmuştur. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fedakârca yapılan çalışmaların meyvesi mutlaka alınacaktır bu başarılar bunun bir göstergesidir. Valilik olarak her zaman sporcularımızın yanında olacağız. Başarılı sporcularımız olarak sizler hiçbir zaman ardınıza değil, hep ileriye bakacaksınız. Desteklerimizi her zaman yanınızda göreceksiniz, destek bizden başarı sizden diyerek, sporculara, ailelerine ve antrenörlerine gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Milli Sporcularımız ve aileleri de kendilerine her zaman destek veren Karaman valisi Süleyman KAHRAMAN’A teşekkür ettiler. Milli sporcularımız şampiyonalarda Karamanʹı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.
Konuşmaların ardından Vali Süleyman KAHRAMAN Milli Takıma çağrılan sporcularımızdan olan ve ülkemizi Taekwonda alanında Avrupa Şampiyonasında temsil edecek olan Funda Alp’i Ülkemizi atletizm alanında Balkan Şampiyonasında temsil edecek olan Figen AŞIK, Ümmühani KARAÇADIR, Ramazan SÖZMEZ antrenörleri Ali CAN ve Murat YURDADÖN’ü altınla ödüllendirdi.