Milli Gazeteden yalan algı haberi

Milli Gazeteden yalan algı haberi
Milli Gazetenin Mansur Yavaş’ı yıpratma haberi trollere hizmet ediyor.
Milli Gazete bugün web sitesinde ki haberinde okuyucularını kızdıran bir manşet attı.
 
Bütün Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında en büyük rakibi olarak görülen ve son günlerde adaylığı noktasında adından sıkça söz edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yıpratılması için troller gece gündüz çalışırken Milli Gazete’de adeta onlara hizmet etti.
 
İYİ Parti Milletvekili Aytunç Çıray’ın Halk Tv’de ki açıklamasını haber yapan Milli Gazete, Aytunç Çıray’ın sözlerini manşete çarpıtarak aktardı.
 
Milli Gazetenin attığı manşetle haberin detayı arasında ise hiçbir alaka yok. Atılan manşete baktığınızda, Mansur Yavaş’ın arkasında Erdoğan var şeklinde algılanırken haberin detayında ise Mansur Yavaş’ın engellenmesi için yapılan çalışmaların arkasında Erdoğan var açıklaması yer alıyor.
 
Aytunç Çıray, Mansur Yavaş’ın yıpratılması için isminin bilerek gündeme getirildiğini ve bu projenin arkasında AKP Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan’ın olduğunu söylerken Milli Gazete ise manşetinde Mansur Yavaş’ın arkasında Recep Tayyip Erdoğan varmış şeklinde girerek Mansur Yavaş'a olan güveni kırmaya çalışmış.
 
Manşetlerle okuyucularını kandırmaya çalışan havuz medyasını aratmayan bu haber anlayışına Milli Gazete okuyucuları da tepki gösterdi.
 
MİLLİ GAZETENİN O HABERİ: