Milli Eğitimden Ayhan Kahraman’a Veda Yemeği

Milli Eğitimden Ayhan Kahraman’a Veda Yemeği
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tayini çıkarak ilimizden ayrılan Şube Müdürü Ayhan Kahraman’a Veda Yemeği düzenledi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan ve Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığında Şube Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Kahraman´a veda töreni düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdurrahman Kurt ile Nurettin Doğan Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Ayhan Kahraman ile çalışmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Görevde yükseldikçe sorumlulukların artığını ifade eden İl Müdürü Kuntoğlu, “Ayhan Bey artık Bakanlığımızda tecrübesiyle bizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Ayhan Kahraman ise Karaman’ın her zaman kendisi için farklı bir yeri olduğunu söyleyerek Bakanlıktaki görevini layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını belirterek bir Karamanlı olarak ilimizi de en iyi şekilde temsil etme çabasında olacağını sözlerine ekledi. 

Program, yemek ikramı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun günün anısına vermiş olduğu hediye ile sona erdi.