Milli Eğitim Müdürlüğünde Acil Durum Tahliye Tatbikatı Yapıldı

Milli Eğitim Müdürlüğünde Acil Durum Tahliye Tatbikatı Yapıldı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasındaki personele tecrübe kazandırmak amacıyla Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde acil durum tahliye tatbikatı yapıldı.

Deprem Haftası nedeniyle olası acil durumlar ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak ve bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasındaki personele tecrübe kazandırmak amacıyla Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde acil durum tahliye tatbikatı yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde acil durum tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikat öncesi Sivil Savunma Uzmanı Mustafa Ercan, Milli Eğitim Müdürlüğü personeline acil durumlar ve afetlerde personelin ve acil durum ekiplerinin nasıl davranması gerektiği konusunda bilgi verdi. 
Tatbikatta ikaz alarm sistemi çalıştırılarak personel uyarıldı. İkaz ve alarmla birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasındaki personel acil toplanma alanına intikal etti. Burada yapılan bilgilendirmenin ardından tatbikat sona erdi.
Tatbikat ile personelin acil durumlarda ve olası afetlerde neler yapılacağı ve tahliyenin nasıl sağlanacağı uygulamalı olarak yapıldı. Başarıyla tamamlanan tatbikat sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tatbikata katılan personeli, ekipleri ve Sivil Savunma Uzmanı Mustafa Ercan’ı kutladı.