Milletvekili Şeker, Spor Yatırımlarını İnceledi

Milletvekili Şeker, Spor Yatırımlarını İnceledi
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, kentte yapımı devam eden ve tamamlanan spor yatırımlarını yerinde inceledi.

Ziyarete ilk olarak Gençlik Merkezi ile başlayan AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Gençlik Merkezi bünyesinde bu yıl faaliyete geçecek olan ve yapımı devam eden Deneyap Teknoloji Atölyeleri hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’ten bilgi aldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Öztürk'ün’de eşlik ettiği ziyarette gençlik merkezi üyesi gençlerle bir araya gelen Şeker, gençlerin sorularını yanıtlayarak gençlere tecrübelerini aktardı. Daha sonra gençlik merkezi bünyesinde devam eden okçuluk eğitimlerini ziyaret eden Şeker ve Öztürk, geleneksel Türk okçuluğundaki hünerlerini sergilediler.
Ziyaretlerine, yenileme çalışmaları kapsamında sentetik çim yüzeyi değişen Yunuskent futbol sahası ve kompleks içerisinde yapımı tamamlanan açık basketbol sahasında devam eden Şeker, Karaman’ın tesisleşme anlamında atağa geçtiğini belirterek, gençlerin modern spor tesisleriyle daha iyi şartlarda spor yapma imkanı bulacağını belirtti.
Ardından Karaman'ın önemli spor yatırımları arasında yer alan 15 bin kişi kapasiteli şehir stadyumu, Merkez 2500 Kişilik Spor Salonu, kapalı tenis kortu ve kaykay pistinde incelemelerde bulunan Şeker, devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.
Karaman'da yapımı devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte gençlerin daha modern ve daha iyi şartlarda spor yapma imkanı bulacağını belirten Şeker, “ Gençlerimize bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm imkânları en güzel şekilde ortaya koymaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Karaman, birçok spor branşında sporcu yetiştiren ve milli takımlara daha çok sporcu veren iller arasında olacak. İlimizde inşası devam eden tesislerimiz ise Türkiye’nin en güzel ve en modern tesisleri arasında yerini alarak, Karaman halkına hizmet edecek. Bizler aynı heyecanla desteklerimize devam edeceğiz ve bu tesisler Karaman’ımız için bir kazanç olacak.”
Milletvekili Şeker'e, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Öztürk ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek eşlik etti.