Mgc Başkanı Ünal’dan Ak Parti İl Başkanı Taşpınar’a Ziyaret

Mgc Başkanı Ünal’dan Ak Parti İl Başkanı Taşpınar’a Ziyaret
Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal, gazetecilere yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar’a teşekkür etti.MGC Başkanı Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Taşpınar’ı...

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal, gazetecilere yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar’a teşekkür etti.
MGC Başkanı Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Taşpınar’ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi. Ünal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nı takip eden gazetecilere yapılan saldırıyı kınayan Taşpınar ve AK Parti il teşkilatına da teşekkür etti.
Ziyarete teşekkür eden Taşpınar da "Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nı takip eden basın mensubu arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Gece gündüz demeden görevlerini icra eden basın mensubu arkadaşlarımıza herhangi bir baskı ve şiddet uygulamak, halkın haber alma ve basın özgürlüğünü hiçe saymaktır" dedi.