Mevlüt Akgün Kanal70.com’u ziyaret etti.

Mevlüt Akgün Kanal70.com’u ziyaret etti.
Karaman’ın eski AK Partili Milletvekili Mevlüt Akgün Kanal70.com’u ziyaret etti.
Bir dönem Karaman’ın en çok sevilen Milletvekili olan Mevlüt Akgün, memleketinde ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.
Kanal70.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger’i ziyaret eden Mevlüt Akgün ve oğlu Ahmet Tayyip Akgün siyasi ve yerel konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
Karaman İl Genel Meclis üyesi Mustafa Yangöz ve Aziz Gür’ün de bulunduğu ziyarette önümüzde ki seçimlerin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Mevlüt Akgün, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve önümüzde ki seçimlerde de kimsenin beklemediği bir başarıya imza atacağını iddia etti.
 
Ekonomik sıkıntıların geçici olduğunu belirten Mevlüt Akgün; “Bildiğiniz gibi tüm Dünya’da Ekonomik sıkıntı var. Biliyorsunuz ki Dünya daha öncede böyle bir ekonomik buhranla karşılaşmış ve Liderimizin dediği gibi Türkiye’yi ‘Teğet’ geçmişti. Bugün kü yaşadığımız sıkıntı daha büyük bir ekonomik sıkıntı. Haliyle Türkiye’nin etkilenmesi de gayet doğal. Dünya halkları aynı şekilde sorunlar yaşıyor. Bu günlerimize şükürler olsun. Şunu unutmayın ki bugün Ülkenin başında Sayın Erdoğan değil de başka biri olsaydı emin olun felaketleri yaşıyor olurduk. Allah’ın izniyle bu sıkıntıları yakın bir tarihte aşacağız.” Dedi.
 
Kanal70.com Genel Yayın yönetmeni Hüseyin Ölger, Mevlüt Akgün’ün ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını belirterek; “Siz Karaman’ın efsane vekillerinin başında geliyorsunuz. Milletvekilliği yapmayalı 7 sene oldu ama halk hala sizi arayarak sorunlarını çözmeye çalışıyor. Bu olay size olan güveni ve sevgiyi göstermektedir. İnşallah önümüzde ki günlerde de sizi siyasi arenada görmek isteriz.” Dedi.