Mevlüt Akgün; Halkımız Bize Güveniyor!

Mevlüt Akgün; Halkımız Bize Güveniyor!
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün Ak Parti İktidarının 8 yılda çok yol katettiğini söyledi.
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Ak Parti İktidarının 8 yılda çok gördüğünü ama herşeye rağmen halkın güvenini aldığını iddia ederek, gerek Ekonomik gerekse Darbe girişimine karşı çok mücadele ettiklerini söyledi.
 
Karaman İlimize bağlı ilçe, belde ve köyleri ziyaret eden Mevlüt AKGÜN, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi;
 
“Her yıl düzenli olarak ilçe, belde ve köylerimizi ziyaret ediyorum. Bu yılda 20 günlük bir program çerçevesinde Karaman’a bağlı merkez köyleri, ayrıca, beldeleri ve Ayrancı, Ermenek, Kazımkarabekir, Sarıveliler, Başyayla ilçelerimizi, ilçe merkez ve köylerimizi de ziyaret ederek, halkımızın dertlerini ve sorunlarını yeniden müşahede etme imkanı buldum.
 
Bu ziyaretlerde, değişik kesimlerde mevcut olan bazı sıkıntılara rağmen halkımızın AK Parti’ye olan güveninin devam ettiğini gördüm. Özellikle, dünyada devam eden ekonomik krizin etkileri sebebiyle çiftçimizde, esnafımızda, çalışan kesimde sıkıntıların mevcut olduğu aşikardır. Ancak, halkımız, hükümetimizin gerek dünyada baş gösteren ekonomik krizin etkilerini azaltmak için büyük mücadele ettiğini ve IMF’ye muhtaç olmadan krizi kendi imkanlarıyla atlatmakta olduğunu açıkça görmektedir.
 
Yine, Partimizin Türkiye’nin demokratikleşmesi, sağlam bir hukuk devleti olması için gerekli değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek amacıyla attığı adımlar takdirle karşılanmaktadır. Partimizin her türlü dayatma ve baskıya karşı dik duruşu ile gerçek demokrasiyi hakim kılmak için mücadele ettiği görülmektedir. Dolayısıyla ülkemizin, içinden geçmekte olduğu böyle bir dönemde, çözümün adresi olarak halkımız yine AK Parti’yi görmektedir.
 
8 yıllık iktidar dönemimizin yıpratıcı ve yorucu etkilerine rağmen Partimize olan güvenin devam ettiğini görmek bizleri mutlu etmiştir. İçerde ve dışarıda meydana gelen tüm olumsuzluklara rağmen, AK Parti’nin güçlü ve büyük Türkiye idealine yönelik yürüyüşü devam edecektir.
 
Bu ziyaretlerim esnasında bizlere misafirperverliklerini gösteren tüm hemşerilerime teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi.