Meski’de Yapılandırmadan 11 Bin Kişi Yararlandı

Meski’de Yapılandırmadan 11 Bin Kişi Yararlandı
Meski Genel Müdürü Turgut Aybak, Yapılandırmadan 11 Bin 196 Abonenin Faydalandığını Söyledi.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, su ve atıksu borçlarının yapılandırması kapsamında Mersin’de 11 bin 196 abonenin borcunu yapılandırdığını bildirdi.
Kamuoyunda ’Torba Yasa’ olarak bilinen, 6552 Sayılı Kanun gereği vadesi 30 Nisan 2014 tarihi öncesine ait su ve atık su borçlarını ödemeyen vatandaşlar için düzenlenen yapılandırma başvuruları, 31 Aralık 2014 tarihinde son buldu.
MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, yapılandırmadan 11 bin 196 abonenin faydalandığını belirtti. Aralık ayının son günü mesai bitimine kadar vatandaşlara hizmet verdiklerini söyleyen Aybak, yapılandırmayla birlikte birçok vatandaşın borçlarını taksitlendirerek ödemelerinin kolaylaştığını söyledi.
Yapılandırma sürecinde vatandaşlardan olumlu eleştiriler aldıklarını da belirten Aybak, "31 Aralık 2014 tarihine kadar vatandaşlarımızın yapılandırmadan faydalanmaları için hafta sonları da olmak üzere mesai yaptık. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımızdan olumlu eleştiriler aldık. Yapılandırmanın bitmesiyle birlikte toplam 11 bin 196 vatandaşımız bu yapılandırmadan yararlanmış oldu. MESKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.