Mersin Büyükşehir Belediyesinin Kursiyerleri Dereceye Girdi

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Kursiyerleri Dereceye Girdi
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile işitme engelli bireyler için açılan ‘Havalı Tabanca Atıcılık Kursu’na katılan kursiyerler, 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Havalı Silahlar Şampiyonası’na katıldı.

Erdemli Atış Poligonunda işitme engelli ve engelsiz sporcularının katılımı ile gerçekleştirilen 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Havalı Silahlar Şampiyonası, sporcuların büyük çekişmeleri sonucu sona erdi. Şampiyonada Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Havalı Tabanca Atıcılık Kursu kursiyerleri de yerini aldı.

İki gün süren şampiyonanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verilirken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Havalı Tabanca Atıcılık Kursu kursiyeri Dilek Arslantaş Büyük Bayanlar Tabanca kategorisinde birinci olurken, Minik Erkekler Tabanca kategorisinde Halil Mert Kıvrak ikinci oldu.

Minikler kategorisinin 10 metrede 30 atış, Yıldız Bayan ve Erkeklerin 40 atış, genç ve büyüklerin 60 atış yaptığı şampiyonaya 55 kişi katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Havalı tabanca kursuna gelerek eğitim alan işitme engelli kursiyerler şampiyonada aldıkları dereceden mutluluk duyarken, desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.