Mersin Barosunun Bilirkişilik Eğitimleri Devam Ediyor

Mersin Barosunun Bilirkişilik Eğitimleri Devam Ediyor
Mersin Barosu’nun düzenlediği sertifikalı ‘Bilirkişilik Temel Eğitimi’nin dördüncüsü başlarken, 3’üncü grup katılımcılar eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığı tarafından ‘Bilirkişilik Temel Eğitimi’ verecek eğitim kurumu olarak yetkilendirilen Mersin Barosu’nun, ‘Bilirkişilik Temel Eğitim Programı’nın dördüncü grup eğitimi Eğitim Hizmetleri Merkezi’nde başladı. Bilirkişi olarak görev yapacak olan avukatlara ve diğer meslek guruplarına temel, teorik ve uygulamalı eğitimler verilen ‘Bilirkişilik Temel Eğitim Programı’nın 24 kişilik 4’üncü grup katılımcılarına, Yrd. Doç Dr. Sami Doğru tarafından eğitim verildi.

Öte yandan, bilirkişilik eğitimini tamamlayan üçüncü grup katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Katılımcılara sertifikalarını, Doç. Dr. Burhan Özdemir verdi.

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, eğitimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Hizmet odaklı projelerimizde eğitime çok önem veriyoruz. Bu nedenle baromuz bünyesinde, alanında uzman avukatlar ve eğitimciler tarafından yoğun bir şekilde eğitim programlarımızı sürdürüyoruz” dedi.