Meramda ‘Yaşlılar Haftası Buluşması

Meramda ‘Yaşlılar Haftası Buluşması
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Yaşlılar Haftası nedeniyle Meram Kadın Meclisi ve Meram Gençlik Meclisi tarafından organize edilen programda huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Meram Belediyesi Bacıyan-ı Meram Kadın Girişimci Kooperatifinde düzenlenen programda konuşan Başkan Toru, “Bugünümüzü bugün yapan, bugüne gelmemize vesile olan siz büyüklerimizin her daim yanında olmak; saygımızı, hürmetimizi göstermek üzere sizlerle beraberiz. Yaşlılık herkes için farklı bir anlam ve mana ifade ediyor. Bizlerin bugünlere gelmemizde yaşlılarımızın çok önemli katkıları var. Hepiniz farklı meslek gruplarında vatanımıza, milletimize en güzel hizmetleri yaptınız. Bizler de evlatlarınız olarak özel günlerde sizleri ziyaret etmek üzere gençlerle, çocuklarla her daim yanınızdayız. Bir çınar düşünün; yukarıya doğru ne kadar büyürse kökleri de o kadar derine iner. Biz de köklerimize o derecede bağlı kalmalıyız. Geçmişimize, kimliğimize, büyüklerimize ne kadar sahip çıkabilirsek o kadar yukarıya doğru uzanabiliriz. Ortak paydamız devletimiz ve milletimiz. Devletimiz baki kaldıkça burada genç kuşaklarımız siz büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmaya devam edebilir. Sizin tecrübeleriniz altın kıymetinde. Ben tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyor ve Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Konya İsmail Işık Huzurevi Müdürü Osman Baybağan da, “Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru Hanımefendiye, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi başkanlarına ve üyelerine; bu davetten dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, günün anısına yaşlılara çeşitli hediyeler takdim etti. Programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Müdürü Osman Baybağan, Meram Kadın Meclisi Başkanı Feray Civcik, Meram Gençlik Meclisi Başkanı Sergen Gör, kadın ve gençlik meclislerinin üyeleriyle huzurevi sakinleri katıldı.