Meral Akşener Karamana geliyor

Meral Akşener Karamana geliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 13-14 Mayıs tarihlerinde Karaman'da olacak.

Bugün basın mensuplarıyla parti binasında bir araya gelen İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; " Genel Başkanımız 13-14 Mayıs'ta Karaman halkıyla buluşacak" dedi.

İsmet Hatipoğlu yaptığı açıklamada; " Değerli Karaman'lı hemşehrilerim Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 13-14 Mayıs 2022 Tarihlerinde Karaman'ımızda olacaklardır. Bugüne kadar ülkemizi karış karış gezen ve milletiyle yüzyüze görüşen; bu görüşmeler esnasında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen ve bu sorunları milletin kürsüsünde anlatan; sorunların nasıl aşılacağına dair çok kapsamlı çalışmalar yapan, yaptıran ve projeler üreten Genel Başkanımız ilimizde de 2 günlük bir program gerçekleştirecektir." dedi.

İsmet Hatipoğlu yaptığı açıklamanın devamında şunları söyledi; " Milletimiz derin bir ekonomik krizin içerisindedir.

Bu krizin aşılması adına hükümet tarafından gerçekleştirilen plan ve programlar hiçbir fayda sağlamadığı gibi derin yoksulluğu tetiklemiş olup, hızla artan enflasyon karşısında da vatandaşlarımız artık çare üretemez olmuştur. Üzülerek belirtiyoruz ki bu yönetim anlayışıyla beraber çok yakında yoksulluğun boyutu akılalmaz düzeylere gelecektir... Hükümetin tek başarısı "istikrarsızlıkta istikrarlılık" olmuştur.
 
Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in "İYİ KALKINMA” oturumunda söylediği şu sözleri tekrar hatırlatmak isterim: "Ekonomiden kalkınmaya, tarımdan sanayiye, eğitimden istihdama memleketin hayati öneme sahip konularının hiçbirinde maalesef istikrar sağlanamadı. Yalnız! Haklarını yemeyelim bu arkadaşların... Bu arkadaşların istikrarlı oldukları konular var. Mesela, liyakatsiz kadroları atamakta son derece istikrarlılar. Mesela sergiledikleri berbat yönetim performansında acayip istikrarlılar. Mesela gece yarılarında aldıkları yalan, yanlış kararlarda müthiş istikrarlılar. Mesela kurumlarımızı itibarsızlaştırmakta olağanüstü istikrarlılar. Mesela tüm bu iş bilmezliğin faturasını da milletimize kesmekte inanılmaz istikrarlılar. Eși, dostu, yandașı ve o 5 müteahhidi ihya ederken milletimizi yokluğa, yoksulluğa ve umutsuzluğa mahkum etmekte fevkalade istikrarlılar."
 
İYİ Parti iktidarında, tüm sorunların derinlemesine analizleriyle, aylarca süren araştırmalarıyla, liyakat sahibi ekipleriyle ve gerçekçi çözüm programlarıyla: milletimiz kısa sürede özlediği huzura ve berekete kavuşacaktır.
 
Değerli Karaman'lı hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor. Genel Başkanımızın Karaman'a teşrifi vesilesiyle tüm vatandaşlarımızı programa davet ediyorum." dedi.